Satranç Müsabakalarımız Soluksuz ve Heyecanla Devam Ediyor

Veri toplayan, verileri analiz eden ve strateji geliştiren başka bir değişle düşünen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Spor, Satranç ve Zeka Oyunları Kulübü Danışman Öğretmenimiz Ümit KALKAN (Beden Eğitimi) koordinesinde Kulüp Başkanlarımız Melike ve Hüseyin Batuhan'ın desteğinde kulüp öğrencimiz Ömer'in takibinde gösteri maçlarımız (11. sınıflarımız), alıştırmalarımız (satranç odası) ve 9. sınıflarımızın dönem maçları (turnuva) devam ediyor.

Satranca gönül veren ve okulumuzdaki satranç kültürüne katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 30.10.2021 - Güncelleme: 01.11.2021 12:59 - Görüntülenme: 261