Satranç Odamızı Düzenledik Turnuvalarımız Başlayacak

Strateji belirlemek için durumu en iyi şekilde analiz etmeyi seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde bu öğretim yılında mevcut satranç ekiplerimizi ve gireceğimiz turnuva sayılarını artırmak için gerekli çalışmalara başladık ve lisanslı sporcu sayımızı 30 öğrenciye yükseltmeyi ve yıl içinde 4 büyük turnuvada yer almayı kararlaştırdık.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza desteklerinden ve ilgilerinden ötürü teşekkür ederiz.

Satranç Odamızı Düzenledik Turnuvalarımız BaşlayacakSatranç Odamızı Düzenledik Turnuvalarımız BaşlayacakSatranç Odamızı Düzenledik Turnuvalarımız Başlayacak

Yayın: 12.10.2022 - Güncelleme: 12.10.2022 10:54 - Görüntülenme: 177

Etiketler :