Trafik Güvenliği Liseler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması

Toplum içinde uyumlu bir şekilde yaşama becerileri yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Trafik Güvenliği Liseler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışmasında öğrencimiz Ayşenur BAYER Bornova Birincisi, İzmir BEŞİNCİSİ ve Türkiye SEKSENİNCİSİ olarak bizleri gururlandırdı.

Başta Ayşenur olmak üzere çevrim içi yarışmalarda okulumuzu, ilçemizi ve ilimizi temsil eden tüm öğrencilerimize verdikleri emek, gösterdikleri ilgi ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken öğrencilerimizin yarışmalarda aldıkları sonuçlardan dolayı kendilerini de tebrik ederiz.

Trafik Güvenliği Liseler Arası Çevrim İçi Bilgi YarışmasıTrafik Güvenliği Liseler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması

Yayın: 24.12.2021 - Güncelleme: 24.12.2021 09:27 - Görüntülenme: 256