TÜBİTAK Bölgede İki Birincilik Bir İkincilik

55.si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Biyoloji Alanı Birincisi Çağla Şirin ve Aliberk Sandıkçı (Kimya Öğretmenimiz Hakan Eryuva), Yazılım Alanı Birincisi Öykü Akarsu, Hikmet Efe Canikli ve Yavuz Selim Karahan (Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun) ve Matematik Alanı İkincisi Barkın Özsoy, Bilge Şule Yıldız ve Ekin Önal (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sertaç Ateş) olmuştur. Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

TÜBİTAK Bölgede İki Birincilik Bir İkincilik

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 08:57 - Görüntülenme: 6907