Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Turnuvamız

Hem takım hem bireysel faaliyetler ile zamanlarını en iyi şekilde değerlendiren analiz yeteneği yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 23 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Katılımlarınızla daha da nitelikli hale gelen turnuvamızda performans sergileyen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder gösterdikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Yayın: 29.04.2021 - Güncelleme: 29.04.2021 22:29 - Görüntülenme: 258