Bilimin her alanında titiz, azimli ve kararlı bir şekilde çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR'ın danışmanlığını yürüttüğü Fizik Olimpiyat Takımımızdan Ufuk Şengüller Uluslararası Astronomi ve Astrofizik Yarışmasında (International Astronomy and Astrophysics Competition) hem ülkemizi temsil etmiş hem de Altın Onur (Gold Honour) derecesi almıştır.

Pahabiçilmez öğrencilerimize, Danışman Öğretmenleri Hacı Murat UÇAR'a ve Eşsiz Fizik Zümre Ögretmenlerimize verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederken değerli öğrencilerimizi ve kıymetli öğretmenimizi aldıkları sonuçtan ötürü de canıgönülden tebrik ederiz.

Ödüller ve detaylar: https://iaac.space/en/announcement2021

Uluslararası Astronomi ve Astrofizik Yarışmasında Altın Onur Sertifikasını Ufuk ŞENGÜLER aldıUluslararası Astronomi ve Astrofizik Yarışmasında Altın Onur Sertifikasını Ufuk ŞENGÜLER aldı

Yayın: 12.08.2021 - Güncelleme: 12.08.2021 14:10 - Görüntülenme: 436