T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Uluslararası eTwinning Projesi Kapsamında Okul Panosu Yapıldı

8 Şubat 2022 Tarihinde Uluslararası eTwinning Projesi COMMUNICATION ROCKS PROJESİ kapsamında Şubat Ayı Etkinlikleri çerçevesinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Güvenli İnternet Günü (SAFER INTERNET DAY) için İngilizce okul panosu oluşturdular.

8 Şubat 2022 Tarihinde Uluslararası eTwinning Projesi COMMUNICATION ROCKS PROJESİ kapsamında Şubat Ayı Etkinlikleri çerçevesinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Güvenli İnternet Günü için okul panosu oluşturdular.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerinin gelişmesi ve atkif öğrenme süreçlerine yatkınlıklarının artırılması amacı ile öğrencilerimiz kendilerine verilen araştırma görevlerini takım çalışması yaparak yerine getirmiş ve okul panosunu oluşturmuşlardır.

Deneyimli, vefalı ve özverili öğretmenleri başta olmak üzere okul panosunda emeği geçenlere okulumuza katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Güvenli İnternet Günü: https://www.saferinternetday.org/

 

Uluslararası eTwinning Projesi Kapsamında Okul Panosu YapıldıUluslararası eTwinning Projesi Kapsamında Okul Panosu YapıldıUluslararası eTwinning Projesi Kapsamında Okul Panosu Yapıldı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.02.2022 - Güncelleme: 13.02.2022 09:56 - Görüntülenme: 414
  Beğen | 11  kişi beğendi