Ustalara Saygı Kuşağı - Akira Kurosawa

Sanat dünyasının kapılarını aralarken fikir dünyasında kıvılcımlarla ateş fırtınaları oluşturan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İFL Sinema Kulübü Danışman Öğretmeni Alev BAŞDAKOL (Türk Dili ve Edebiyatı) Öğretmenimizin koordinesinde kulüp öğrencilerinin desteğinde planlı sinema gösterim günlerinde öğrencilerimiz Ustalara Saygı Kuşağı etkinliğinde Akira Kurosawa'nın Rasho-Mon isimli eserini izlediler.

Kaliteli bir etkinliğe imza atmanın heyecanı ile İFL Sinema Kulübü olarak düzenledikleri Ustalara Saygı Kuşağı kapsamında sinema tarihine not düşen yapıtları ile gündemde kalan ve yapıtları aracılığı ile çeşitli temalarda izleyenleri düşünmeye sevk eden yönetmenlerin filmleri öğrencilerimizin beğenisine konferans salonumuzda sunulurken bir kere daha hep bir ağızdan "Her zaman her alanda en iyisi İZMİR FEN LİSESİ" demenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu etkinlik kapsamında emek ve zamanlarını bizlere ayıran değerli İFL Sinema Kulübümüze ve tüm paydaşlarına teşekkür ederiz.

Yayın: 11.12.2021 - Güncelleme: 11.12.2021 16:32 - Görüntülenme: 431