Uygun Dersler Açık Alanda Yapılıyor

Her şart altında en iyi çözüm ile eğitim ve öğretim için fırsatları değerlendirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğürultusunda uygulanabilir derslerimiz için açık hava sınıfları oluşturuldu ve derslerimiz açık havada da devam etmektedir.

İzmir Fen Lisesinin öğrencilerine en iyi şekilde eğitim ve öğretim verebilmesi için uğraş veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Uygun Dersler Açık Alanda YapılıyorUygun Dersler Açık Alanda YapılıyorUygun Dersler Açık Alanda Yapılıyor

Yayın: 09.09.2021 - Güncelleme: 09.09.2021 15:15 - Görüntülenme: 658