Veysel Gider Adı Kalır Sergisi

12 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kültür sanat etkinliklerimizden biri sergi gezimizdi. Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA'nın desteğinde 10. sınıf öğrencilerimizin katılımı ile Unesco Aşık Veysel Yılı Kapsamında Aşık Veysel'in Vefatının 50. Yıl Dönümü Anısına İzmir Resim ve Heykel Müzesi Geçici Sergi Salonu'nda "Veysel Gider Adı Kalır" Sergisini ziyaret ettik.

Öğrencilerimizin çok yönlü gelişimine katkıda bulunan ve özellikle enerjilerini faydalı faaliyetlerde değerlendirmelerini sağlayan başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza verdikleri emek ve ayırdıkları zaman için çok teşekkür ederiz.

Sergi ile ilgili bilgi için https://izmir.ktb.gov.tr/TR-342535/veysel-gider-adi-kalir-sergisi.html

Veysel Gider Adı KalırVeysel Gider Adı KalırVeysel Gider Adı Kalır

Yayın: 26.06.2023 - Güncelleme: 26.06.2023 14:14 - Görüntülenme: 226