Global AI HUB Türkiye - Python Eğitimine Katıldık

Farklı kaynaklardan nitelikli eğitimler alarak kendilerini geliştiren azimli ve kararlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde ve öğretmenimizin de bizzat katıldığı Yazılım Mühendisi Ömer Cengiz tarafından verilen ve ODTÜ İstatistik Topluluğunun aktif olarak desteklediği "Introduction to Python Programming" eğitimine okulumuzdan katılan öğrencilerimizden 8 tanesi eğitimi başarılı bir şekilde tamamlamış ve katılım sertifikası almıştır.

Alınan sertifikalar hem EBA hem e-Okul Sosyal Etkinlik Modülüne işlenmektedir.

Bu eğitimin sonunda verilen proje ödevindeki performansı ile yazılım geliştirici ekosistemine (Developer Ecosystem) üst düzey öğrenci (Top Learner) olarak katılacak olan öğrencilerimiz ayrıca açıklanacaktır.

Bu etkinliğe katılamamış ve kısa sınavlardan istenilen puanları alamamış öğrencilerimiz 21 Aralık 2020 - 25 Aralık 2020 tarihleri arasında düzenlenecek https://globalaihub.com/event/introduction-to-python-programming-8/ eğitimine katılarak çalışmalarını ilerletebilirler.

Tüm öğrencilerimize bu eğitim için ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederken gösterdikleri performanstan ötürü de tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Tüm etkinlik sürecinde öğrencilerimizi koordine eden öğretmenimize de teşekkür ederken bu nitelikli eğitimi öğrencilerimiz için faydalı ve verimli bir şekilde veren değerli eğitim uzmanımıza, yazılım mühendisi Ömer Cengiz'e de kaliteli sunumu ve etkin desteği için teşekkür ederiz.

Son teşekkürümüz de ODTÜ İstatistik Topluluğuna olacaktır. 12-13 Aralık 2020'de topluluğun düzenlediği konferansta görüşmek dileğiyle.

Data'Speak Katılım FormuTarih: 12 - 13 Aralık 2020

Saat: 13.00 - 19.00