Verimli Bir Mesleki Çalışma Dönemi Oldu

Mevcut koşulları ve fırsatları iyi analiz edip okulu için en verimli eğitim ve öğretim faaliyetlerini planlayan ve gerçekleştirebilen nitelikli bir eğitim kadrosunun emanet edildiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin etkin çalışması ile mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde tamamladık.

Mevcut koşulları ve fırsatları iyi analiz edip okulu için en verimli eğitim ve öğretim faaliyetlerini planlayan ve gerçekleştirebilen nitelikli bir eğitim kadrosunun emanet edildiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin etkin çalışması ile mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde tamamladık.

Bakanlığımızın mesleki çalışma programına uygun bir şekilde kurullarımız ve komisyonlarımız bünyesinde mevcut pandemi şartlarını, fırsatlarını ve risklerini iyi bir şekilde analiz ederek birinci dönemimizin tamamlanmasına kadar ki süreyi göz önüne alarak gerekli planlamaları yaptık ve çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz.

İletişimin ve paylaşımların yüksek olduğu bir takım çalışması yaparak hazır olduğumuz birinci dönemin ikinci kısmı için özveri ile çalışan ekibimize ve tüm paydaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

Yayın: 21.11.2020 - Güncelleme: 21.11.2020 18:07 - Görüntülenme: 625