Etiket Sonuçları: 2019

Ekm

Bilinçli bir şekilde insanlık yararına kodlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde öğrencilerimiz "Dezavantajlı Bireyler için Arduino İle Hayat Kolaylaştıran Basit Çözümler" temasıyla Avrupa Kodlama Haftasında Arduino uygulaması geliştirdiler.

Tem

2019 YKS - TYT Puanına göre öğrencimiz Ceyda BÜYÜKER TÜRKİYE 2'ncisi oldu. Başta Ceyda BÜYÜKER olmak üzere 2019 Mezunlarımıza 4 yıl boyunca verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri çabalarından dolayı ayrı ayrı hem teşekkür eder hem de her birini ayrı ayrı tebrik ederiz.

Ayrıca her zaman bize destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'ye ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'na, Velilerimize, Kıymetli Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Tem

Haz

Şifrelemeyi ve şifre çözmeyi merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 2 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2019 listelerinde yer aldı.

Haz

Matematiği kuvvetli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Bilgisayar Olimpiyatçımız Mümtaz Mert DEMİR Ulusal Başarısından ötürü İstanbul'a çağrılmış ve Kanguru Matematik Ödül Töreninde TÜRKİYE 7. Olarak ödüllendirilmiştir.

May

Yabancı dilde kısa film çekebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizin etkin katılımı ile okulumuz konferans salonunda IFL DynEd and English Day etkinliği gerçekleştirildi.

May

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Okul Bahçemizde yaptık.

Şbt

"Salı sallanır da bu kadar mı sallanır? Bu düpedüz 9.0´lık deprem... İzmir Fen Lisesi üzerindeki tozları silkiyor!" dedirten çalışmalara imza atan öğrenci ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz davet edilmiştir.

Eyl

Her yeni yıl köklerinden gelen enerji ile tazelenen okul İzmir Fen Lisesi´nde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimiz okulumuzun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.