Etiket Sonuçları: 2020

Ekm

Öğrencilerimizin okul içinde bilimsel çalışmalar yapmasını, gerçek hayat problemleri tespit edip problemlerin çözümüne yönelik araştırma projeleri hazırlamalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı İFL 2020´yi düzenledik.

Ekm

Zeki öğrencilerin zekalarını kullanarak akıllıca işler yaptığı nitelikli okul İzmir Fen Lisesinde 10. sınıf öğrencimiz Alperen TUPURTU katıldığı Oyun 2020 sürecinde finale kadar yükselmiş ve finalist olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Tem

Değişen şartlara uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyi olmaya devam edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde destekleme ve yetiştirme kurslarımız yaz döneminde de devam etmektedir.

Tem