Etiket Sonuçları: akıl

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi (İZOP) kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları Projesinde görevli öğretmenlerin koordinesinde Karabağlar İlçesinde İnönü Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Bornova Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Reversi (Şule Naz KARA) alanında yarışan öğrencimiz Bornova'yı başarıyla temsil etti.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi (İZOP) kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle ilçemizde İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Görevli Gökçen KORUCU hocamız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Görevli Ayça İLKUTLU hocamız koordinesinde BİLFEN Ortaokulu evsahipliğinde düzenlenen Bornova Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Mangala (Deniz AK), Reversi (Şule Naz KARA) ve Pentago (Recep Emre AFACAN) alanlarında yarışan öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil ederek bir ilçe birinciliği bir de ilçe üçüncülüğü kazanarak bir sonraki aşamada okulumuzu temsil etme hakkı kazandılar.

Nis

Kendilerini çok yönlü geliştirme fırsatlarını keşfedip bu fırsatları değerlendirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Tüm Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu'nun düzenlediği İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Biriminden Matematik Öğretmeni Zuhal ÖZBAYAN ERİK koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 17 öğrencimiz Oyuncu Beyinler Turnuvasının 1. Elemesine katıldı.

May

Güçlü veli desteği, fedakar öğretmenleri ve çalışkan öğrencileri ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ile Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıflara dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile 10. ve 11. sınıflarımızın veli toplantılarını da gerçekleştirerek çevrim içi veli toplantılarımız tamamlanmıştır.

May

Ortak aklın gücü ve mevcut kaynaklarının etkin kullanımı ile "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" dedirten okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül koordinesinde sınıf rehber öğretmenlerimizin desteğinde ilgili sınıfa dersi olan öğretmenlerimizin tamamı ve velilerimizin %63'ünün katılımı ile her gün bir toplantı usülü ile üç gün içinde 9. sınıflarımızın veli toplantılarını gerçekleştirdik.

Ekm

1983 yılındaki köklerinden 1986 yılındaki meyvelerinden yeni çınarlar yeni tomurcuklar yeni filizler çıkartan okul İzmir Fen Lisesine Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL ve Mezunlarla İletişim Komisyonu Türkiye Koordinatörümüz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN koordinesinde İzmir Fen Lisesi "Akıl Hocalığı Programı" 2018-2019 öğretim yılında da devam etmektedir.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde İFL 2002 Mezunumuz Pırıl PARLAK ŞENYURT desteğinde İzmir Fen Lisesi "Akıl Hocalığı Programı" devam etmektedir.