Etiket Sonuçları: gelenek

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde yaptık.

Önce iyi sonra nitelikli ve bilinçli insanlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Mezunlarımız için Mezuniyet Törenimizi Ege Universitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde görkemli ve anlamlı bir şekilde geröekleştirdik.

Akademik etkinlikleri kadar sosyal faaliyetleri ile de öne çıkan okul İzmir Fen Lisesi´nde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Müdür Yardımcılarımız, Bilim Kurulu Üyelerimiz, Öğretmenlerimiz ve Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile yemekhanemizin çimlerine kurulan masalarda kahvaltı yaptık.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 88 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2018 7 Mayıs 2018 tarihinde tertip edildi.

Geleneklerine bağlı bir okul İzmir Fen Lisesi´nde güzel bir buluşma haberimiz var. IFL Mezunlarından oluşan tertip heyetimizin titiz çalışması sonucunda 8 MART 2018 perşembe günü Bornova´da Ege Üniversitesi Lokalinde mezunlarımız ve öğretmenlerimiz buluştular.

Kültürüne ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi Hıdırellez Şenliklerine katıldı. Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü´nün hazırladığı Hıdırellez Şenliğine 9. Sınıf Öğrencilerimiz Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ´nin koordinesinde katıldılar.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 87 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2017 anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Tiyatro Günü Temalı Pano hazırladılar.