Etiket Sonuçları: maç

Eyl

Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile devam etmektedir.

Ekm

Münazara kültürü olan ve bu kültüre sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde mezun münazırlarımız ve çoğu 12 Sınıf olan öğrencilerimiz 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için fikir kıvılcımları ile ateşlenen akıl bombalarını fişekleyerek seyri güzel bir gösteri maçı gerçekleştirdiler.

May

Spor yapmayı sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvamız tamamlanmıştır.

Ara

Strateji bilen ve takım oyunu oynayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Satranç Kulübü Danışman Öğretmenlerinden Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ile Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU´nun koordinesinde 4+1 öğrencimizin katıldığı Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında öğrencilerimiz Lise Kategorisinde Birinci oldular.

Ara

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimizle hem Mezunlarımız Anlatıyor Etkinliği hem de Akıl Hocalığı (Mentor-Mentee) Çalışmaları yaptılar.

Kas

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Hakan UREY ve Doç. Dr. Deniz YÜRET öğrencilerimize hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.