Münazara Kulübümüzün Örnek Maçı Yapıldı

Münazara kültürü olan ve bu kültüre sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ liderliğinde mezun münazırlarımız ve çoğu 12 Sınıf olan öğrencilerimiz 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için fikir kıvılcımları ile ateşlenen akıl bombalarını fişekleyerek seyri güzel bir gösteri maçı gerçekleştirdiler.

Münazara liginde fırtına gibi esen şampiyonluk kupalarını kaldıran deneyimli münazırlarımız çevrim içi ortamda da münazaranın hakkını vererek gerçekleştirdikleri örnek maçta 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize bu işin nasıl yapılacağını İngiliz Parlamenter tarzında gösterdiler.

Kıymetli öğretmenimize, deneyimli öğrencilerimize ve bu harikulade maçı tek solukta izleyen münazır adaylarına ilgileri ve emekleri için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 12.10.2020 - Güncelleme: 12.10.2020 22:42 - Görüntülenme: 484