Diğer Etkinliklerimiz

Elması kıpkırmızı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kazanım değerlendirme sınavlarımızda en yüksek puan alan 10 öğrencimizi makamında kabul edip çalışma azimlerinden ve akademik çalışmalara ayırdıkları zamanlarından ötürü kendilerine teşekkür edip hepsine ödüllerini verdi.

Kurum kültürüne ve geleneklerine bağlı okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz ve Rehberlik Servisimizin koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde Sınıf Kahvaltılarımız devam ediyor.

Anıları dört duvara sığmayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz ve Rehberlik Servisimizin koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde Sınıf Kahvaltılarımız başlamıştır.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK Bayrak Töreninde öğrencilerimize samimi duygularıyla motivasyon ve azim konusunda etkileyici bir konuşma yaptı.

Öğrencilerimizin birbirleri ile iletişimlerine katkı sağlayacak ve onların okullarını sahiplenmelerine önayak olacak etkinliklere dikkat eden İzmir Fen Lisesinden bir sınıf içi etkinlik haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda 9A Sınıf Rehber Öğretmeni Sevinç ÖRER´in (İngilizce Öğretmeni) koordine ettiği 9A Sınıf Kahvaltısı güzel bir cuma sabahında yapıldı.

Gözümüzün nurları, İzmir Fen Lisesi Son Sınıf öğrencileri bugün hazırlandılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ock

İzmir´e kar yağar da okulumuza yağmaz mı? Okulumuza kar yağarda İFL kartopu oynamaz mı? İFL kartopu oynar da bu eğlenceli anlar fotoğraflanmaz mı?