Siber Güvenlik Eğitimi

Teknoloji üretirken veya kullanırken karşılaşılabilecek risk ve tehditlerin farkında olmak için uğraş veren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Batuhan TOSUN'un işbirliği ile Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Himayelerinde gerçekleştirilen "81 İlde 81 Siber Kahraman" projesini nitelikli bir şekilde sürdüren uzman eğitmenlerin desteği ile okulumuzda 29 öğrencimize ve 5 öğretmenimize Siber Güvenlik Eğitimi verildi.

Program İçeriği

30 Mayıs 2020 - Siber Güvenliğe Giriş - Ender Gezer

02 Haziran 2020 - Ağ Temelleri - M. Atakan Kasacı

05 Haziran 2020 - Temel GNU/Linux 1 - Efe Ayseli

06 Haziran 2020 - Temel GNU/Linux 2 - Efe Ayseli

09 Haziran 2020 - Siber Saldırılarda Bilgi Toplama - Efe Ayseli

12 Haziran 2020 - Siber Olaylara Müdahale - Anı Fahri Yılmaz

13 Haziran 2020 - CTF Uygulaması 1 - Ender Gezer

16 Haziran 2020 - CTF Uygulaması 2 - Ender Gezer

Başta Türkiye Stratejik Teknoloji Dönüşümleri Araştırma Merkezi (TÜSİDAM) Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Batuhan TOSUN olmak üzere bu eğitimin planlanmasından nitelikli ve verimli bir şekilde işlenmesine kadar tüm süreçte emeği olan ve bizlere zaman ayıran tüm uzman ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 20.06.2020 - Güncelleme: 20.06.2020 11:08 - Görüntülenme: 865