Etiket Sonuçları: gelenek

Mrt

Okul yönetimimizin liderliğinde sınıf öğretmenlerimizin koordinesinde 9. sınıflarımızla bol sohbetli ve eğlenceli bir şekilde geleneksel kahvaltımızı yaptık.

Ekm

Okulumuzun geleneklerinden biri de ilk kez önlük giyen 9. sınıf öğrencilerimizin kimya laboratuvarında ilk deneylerini yapmadan önce okulumuzun girişinde fotoğraf çektirerek İzmir Fen Lisesindeki ilk bilimsel çalışmaları öncesi tarihte yerlerini almalarıdır.

Eyl

Pazartesi günleri geniş katılım ile her yıl yaptığımız TYT Türkçe denemelerimiz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde bu yıl da bu hafta 93 öğrencimizin katılımıyla devam ediyor.

Haz

11 Haziran 2023 Pazar Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü desteğinde hem okulumuz konferans salonunda hem de yemekhanemizde geniş katılımlı bir şekilde Kuzu Günümüzü düzenledik.

Eyl

14 Eylül 2022 Çarşamba günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR'ın kafile lideri olduğu Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN koordine ettiği 9. sınıflarımız İzmir Fen Lisesi Geleneksel İzmir Tanıtım gezisine katıldılar.

May

İFL Mezunlarla İletişim ve Tanıtım Kulübü koordinesinde Geleneksel Kuzu Günümüz 5 Haziran 2022 tarihinde saat 15:00'da yapılacaktır.

Haz

Kurum kültürü, birlik ve beraberliği ile sıcak bir ortama sahip okul İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün koordinesinde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile geleneksel sene sonu akşam yemeğimizi oruç tutan öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte iftar saatinde gerçekleştirdik.

May

İFL kültürünü benimseyen ve bu kültüre katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 89 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2019 5 Mayıs 2019 tarihinde tertip edildi.

May

Önce iyi sonra nitelikli ve bilinçli insanlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Mezunlarımız için Mezuniyet Törenimizi Ege Universitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde görkemli ve anlamlı bir şekilde geröekleştirdik.

May

Akademik etkinlikleri kadar sosyal faaliyetleri ile de öne çıkan okul İzmir Fen Lisesi´nde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Müdür Yardımcılarımız, Bilim Kurulu Üyelerimiz, Öğretmenlerimiz ve Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile yemekhanemizin çimlerine kurulan masalarda kahvaltı yaptık.

Mrt

Geleneklerine bağlı bir okul İzmir Fen Lisesi´nde güzel bir buluşma haberimiz var. IFL Mezunlarından oluşan tertip heyetimizin titiz çalışması sonucunda 8 MART 2018 perşembe günü Bornova´da Ege Üniversitesi Lokalinde mezunlarımız ve öğretmenlerimiz buluştular.

Nis

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Tiyatro Günü Temalı Pano hazırladılar.