Etiket Sonuçları: python

Mrt

İzmir Fen Lisesi 9. sınıf öğrencileri Bilgisayar Bilimi Kur 01 dersi kapsamında Python Programlama Dilini sınıfta teorik ve laboratuvarda uygulayarak öğreniyorlar.

Nis

Bilgisayar Bilimi Kulübü etkinlikleri kapsamında Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde ve öğretmenimizin de bizzat katıldığı Yazılım Mühendisi Ömer Cengiz tarafından verilen "Introduction to Python Programming" eğitimine okulumuzdan katılan öğrencilerimizden Kübra ve Ahmet Taha eğitimi başarılı bir şekilde tamamlamış ve katılım sertifikası almıştır.

Ara

Farklı kaynaklardan nitelikli eğitimler alarak kendilerini geliştiren azimli ve kararlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde ve öğretmenimizin de bizzat katıldığı Yazılım Mühendisi Ömer Cengiz tarafından verilen ve ODTÜ İstatistik Topluluğunun aktif olarak desteklediği "Introduction to Python Programming" eğitimine okulumuzdan katılan öğrencilerimizden 8 tanesi eğitimi başarılı bir şekilde tamamlamış ve katılım sertifikası almıştır.

Ara

Tem

İzmir´in fırsatlarını değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden bir yaz kursu haberimiz var. İzmir´deki öğrencilerin yazın da Bilgisayar Bilimi konuları ile ilgilenebilmeleri için İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çeşitli alanlar ile ilgili yaz kursları düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz de bu kurslara faal bir şekilde katılmaktadırlar.

Şbt

Çağın becerilerine sahip olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde devam eden Bilgisayar Bilimi KUR 01 dersi kapsamında öğrencilerimiz artık sınıf etkinliklerini tamamladılar (teorik kısım bitti) ve bilim kurulumuzdaki bilgisayarları kullanarak Python dili ile ilk kodlarını yazdılar. Bu aşamadan sonra çeşitli algoritmaları kodlayarak öğrenecek olan öğrencilerimiz Massachusetts Institute of Technology tarafından Python eğitimlerinde kullanılan Enthought Canopy programı ile kodlama yapacaklardır.

Ekm

Bilişim çağına yön verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim ve Robotik Kulübü ilk toplantısını Kulüp Başkanı Tarık TEZCAN liderliğinde gerçekleştirdi. Toplantıda 2016 - 2017 Yılında Bilişim ve Robotik Kulübü olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetler, 2017 - 2018 yılında İzmir Fen Lisesi olarak katılmayı planladığımız çalışmalar ve yeni kulüp üyeleri için düzenlenecek eğitimler ile ile ilgili bilgi verildi.