11 Adet Araştırma Projemizle TÜBİTAKTAYIZ

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde titizlikle tamamlanan 11 Adet Öğrenci Projemizi Bilim Kurulu Başkanımız Ahmet DİKMEN (Biyoloji) TÜBİTAK Ege Bölge Sorumlusuna elden teslim etti.

2017 Yılı 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına gönderilen projelerimizin dağılımı aşağıdaki şekilde olmuştur.

1 Adet Biyoloji Projesi - Danışman Öğretmen: Bilim Kurulu Başkanımız Ahmet DİKMEN (Biyoloji Öğretmeni)

1 Adet Sosyoloji Projesi - Danışman Öğretmen: Bilim Kurulu Başkanımız Ahmet DİKMEN (Biyoloji Öğretmeni)

2 Adet Fizik Projesi - Danışman Öğretmen: Bilim Kurulu Üyesi Vildan AKYOL (Fizik Öğretmeni)

3 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmen: Bilim Kurulu Üyesi Dr. Barış DEMİRDAĞ (Kimya Öğretmeni)

2 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmen: Kimya Dersi Zümre Başkanı Hakan ERYUVA (Kimya Öğretmeni)

1 Adet Matematik Projesi - Danışman Öğretmen: Matematik Öğretmenimiz İbrahim ORHAN

1 Adet Teknolojik Tasarım/Kodlama Projesi - Danışman Öğretmeni Yoktur.

Alanına hakim ve disiplinden ödün vermeyen Değerli Danışman Öğretmenlerimiz ile titizlikle ve azimle çalışan kıymetli öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

2017 yılı 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

Yayın: 24.01.2017 - Güncelleme: 29.07.2024 10:20 - Görüntülenme: 3074