12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı

Öğrencilerimizin kararlı ve azimli çalışmaları için gerekli tüm fırsatları ortak akılla öğrencilerine sunan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 12. sınıflarımıza ders veren öğretmenlerimiz ile öğrencisi 12. sınıf olan velilerimizin katılımıyla 12. Sınıflarımız için veli toplantısı çevrim içi olarak yapılmıştır.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran tüm öğretmen, veli ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı12. Sınıflarımızın Veli Toplantısı

Yayın: 13.09.2021 - Güncelleme: 13.09.2021 19:53 - Görüntülenme: 478

Etiketler :