20. Milli Eğitim Şurasında İzmir'i Temsil Ettik

Türk Milli Eğitim Sisteminin en nitelikli şekilde eğitim ve öğretimi sürdürebilmesi için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN himayelerinde, Milli Eğitim Bakanı Sayın Dr. Mahmut ÖZER'in koordinesinde gerçekleştirilen 20. Milli Eğitim Şurasında Değerli Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI çağdaş eğitim yaklaşımları ve nitelikli öğretim yöntem ve teknikleri ile ilerleyen öncü okul İzmir Fen Lisesini ve güzel kentimiz İzmir'i temsil etti.

Milli Eğitim konusunda ülkemizi daha da ileriye götürecek fikir teatilerinde düşüncelerini paylaşan Değerli Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI'ya verdiği emek, paylaştığı deneyim ve ayardığı zaman için çok teşekkür eder 20.si Düzenlenen Milli Eğitim Şurasındaki okulumuz ve İzmir'imiz için verdiği katkılarından ötürü kendisini tebrik ederiz.

20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik20. Milli Eğitim Şurasında İzmiri Temsil Ettik

Yayın: 17.12.2021 - Güncelleme: 17.12.2021 09:12 - Görüntülenme: 410