26 Adet Araştırma Projemizle TÜBİTAKTAYIZ

Proje süreçlerini yaşayarak öğrenmelerini ve bilim insanı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemelerini istediğimiz öğrencilerimiz 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması için 26 proje hazırlamışlardır. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde başvuruları yapılan 26 Adet Öğrenci Projemizi Kıymetli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU (Biyoloji) ve Değerli Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Hacı Murat UÇAR (Fizik) ileriki çalışmalar için tasnif etmişlerdir.

2019 Yılı 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına gönderilen projelerimizin dağılımı aşağıdaki şekilde olmuştur:

1 Adet Matematik Projesi - Danışman Öğretmeni: Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR

1 Adet Matematik Projesi - Danışman Öğretmeni: Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN

1 Adet Matematik Projesi - Danışman Öğretmeni: Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER

1 Adet Fizik Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR

2 Adet Fizik Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL

1 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmeni: Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI

1 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmeni: Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA

1 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmeni: Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ

1 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU

1 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR

1 Adet Kimya Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL