29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Törenimiz

Her şartta her zaman değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Cumhuriyetimizin İlanının 97. yıl dönümünü törenimiz ve etkinliklerimizle kutladık. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul törenimiz ve etkinliklerimiz anlamına yakışan şekilde gerçekleştirilmiştir.

OKUL TÖREN PROGRAMIMIZ

- Tören Programının Sunumu (Dilara Büşra)

- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

- Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun Günün Anlam ve Önemi İle İlgili Konuşması