7 Öğrencimiz KOÇ Üniversitesi Programlamaya Giriş Kampında

Bilgi çağında tüketen değil üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 7 öğrencimiz Koç Üniversitesi'nin 24 Haziran 2019 - 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği Koç Üniversitesi Programlamaya/Bilgisayar Bilimine Giriş Yaz Okulu 2019 için davet edildi ve 6 öğrencimiz şimdi Koç Üniversitesi'nde bu kampta kodlama ve bilgisayarca düşünme becerilerini geliştiriyor.

Öğrencilerimiz eğer paylaşırlarsa bir sonraki haberimizde kamptan fotoğrafları da göreceğiz. Kendilerine ve yeni arkadaşlarına şimdilik kolay gelsin diyor ve öğrencilerimize eğitim veren uzmanlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

Yayın: 27.06.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:09 - Görüntülenme: 864