8 Projemiz İle İZMİR Bölge Sergisindeyiz

52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteği ile hazırlanan 8 projemiz İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu temsil etmeye layık görülmüştür.

Okulumuzdaki tüm projelerde özveri göstererek titizlikle çalışan tüm öğretmen, öğrenci ve paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

KATEGORİLERE GÖRE DAĞILIM:

BİYOLOJİ ALANI: 1

DEĞERLER EĞİTİMİ ALANI: 1

FİZİK ALANI: 3

MATEMATİK ALANI: 2

YAZILIM ALANI: 1

DANIŞMAN ÖĞRETMENLERİMİZE GÖRE DAĞILIM:

1 Adet Biyoloji Projesi - Danışman Öğretmeni: Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI

1 Adet Değerler Eğitimi Projesi - Danışman Öğretmeni: Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ

1 Adet Fizik Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU

2 Adet Fizik Projesi - Danışman Öğretmeni: Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL

1 Adet Matematik Projesi - Danışman Öğretmeni: Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER