9. Sınıf Velilerimizle Toplantımız

12 Eylül 2022 Pazartesi günü okul konferans salonumuzda 9. sınıflarımızın okula uyum süreçlerinin en iyi şekilde geçmesi amacıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, okul psikolojik danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde 9. sınıflarımızın velileriyle 9. sınıflar sene başı veli toplantısı yapıldı.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

9. Sınıf Velilerimizle Toplantımız9. Sınıf Velilerimizle Toplantımız9. Sınıf Velilerimizle Toplantımız

Yayın: 15.09.2022 - Güncelleme: 15.09.2022 13:54 - Görüntülenme: 368