9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız

Yönetim-Öğretmen-Veli üçlüsü ile 9. Sınıfların en iyi şekilde yüz yüze eğitime başlamaları için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde öğretmenlerimizin ve 9. sınıf velilerimizin etkin katılımı ile 9. Sınıf öğrencilerimizin 2. kademe yüz yüze eğitime en iyi şekilde uyum sağlayabilmeleri için veli toplantımızı 26 Ekim 2020 tarihinde yaptık ve velilerimizin sorularını yanıtladık.

Her geçen gün mücadele gücü artan, nitelikleri gelişen, bilinçli öğrencilerimizin daha iyi birer insan olmaları ve insanlığı ileri götürmeleri için fedakarca ve vefalı bir şekilde İzmir Fen Lisesi için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız9. Sınıflarımızın Velileri İle Toplantımız

Yayın: 30.10.2020 - Güncelleme: 30.10.2020 21:18 - Görüntülenme: 549

Etiketler :