Araştırma Üniversitesi İYTE'ye Konuk Olduk

Araştırma Üniversitesi olarak nitelikli bir eğitim sunan ve atıf sayısı yüksek bilimsel çalışmalara imza atan üniversite İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne (İYTE) Okul Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet GÜL liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde ders öğretmenlerimizin gözetiminde 10. ve 11. sınıf öğrencilerimiz konuk oldular.

Nitelikli mezunlarımızın da bilim insanı olarak görev yaptıkları Araştırma Üniversite İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'ne ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz.

İYTE Programı

- Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran'ın Öğrencilerimize Hitabı

-  İYTE Tanıtım Komisyonu Sunum ve Soru - Cevap Etkinliği ( Dr. Öğretim Üyesi Emre Sarı ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Özuysal)

- İYTE İnovasyon Merkezi Gezisi

- Teknopark İzmir Genel Müdürü Prof. Dr. Metin Tanoğlu'nun Sunumu

- Girişimci İYTE öğrencilerinin Sunumları

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'a teşekkür ederiz.

Yayın: 10.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 10:59 - Görüntülenme: 664