Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Özel Satranç Turnuvamız

Mevcut durumu analiz ederken bir kaç hamle ötesini düşünerek strateji kuran öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ, Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 13 öğrencimizin ve öğretmenimizin katılımıyla Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Özel Satranç Turnuvamızı gerçekleştirdik.

Katılımlarınızla daha da nitelikli hale gelen turnuvamızda performans sergileyen değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder gösterdikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ederiz.

Yayın: 19.05.2021 - Güncelleme: 19.05.2021 21:18 - Görüntülenme: 254