Ayla´yı Türkiye İzledi

Değerlerini bilen ve sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Belletmen Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde 9. ve 10. Sınıflarımızda yatılı olarak okuyan öğrencilerimizle birlikte konferans salonumuzda Ayla isimli filmi izledik.

Türkiye´deki tüm pansiyonlu okullar birlikte aynı gün ve aynı saatte Ayla´yı izledik. Filmin arkasından "Babalar daima verdikleri sözü tutarlar" teması ile bir açık uçlu tartışma gerçekleştirdik.

Gösterimde ve tartışmada emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Aylayı Türkiye İzlediAylayı Türkiye İzlediAylayı Türkiye İzlediAylayı Türkiye İzledi

Yayın: 23.10.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 09:48 - Görüntülenme: 618

Etiketler :