Azerbaycan Okul Yöneticileri Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Türkiye ile Azerbaycan arasındaki eğitim alanında iş birliği protokolü kapsamındaki eğitim kurumları yönetici eğitim programı İzmir'de başladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit Yentür himayelerinde gerçekleşen iki haftalık program kapsamında Azerbaycan heyeti okulumuza da misafir olarak gelip okulumuzda incelemelerde bulundu.

Kardeş ülke Azerbaycan'ın kıymetli eğitim yöneticileri okulumuzda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız'dan okulumuzun ulusal ve uluslararası etkinliklerini dinlediler ve çalışmalarımızı yaptığımız mekanları incelediler.

Kardeş ülkemiz Azerbaycan'ımızdan gelen değerli konuklarımıza okulumuza teşriflerinden ötürü teşekkür ederiz.

Eğitim Kurumları Yönetici Eğitim Programı Detayları: https://izmir.meb.gov.tr/www/turkiye-ile-azerbaycan-arasindaki-egitim-alaninda-is-birligi-protokolu-kapsamindaki-egitim-kurumlari-yonetici-egitim-programi-izmirde-basladi/icerik/2264

Yayın: 19.10.2021 - Güncelleme: 19.10.2021 21:21 - Görüntülenme: 468