Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması

Bilimin hayatımızı etkileyecek teknolojilere dönüşmesi için girişimlerde bulunan araştırmacı ve gerçekçi öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde danışman öğretmenlerinin koordinesinde proje ekiplerimiz katıldıkları Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması'nda birinci aşamayı geçmişlerdir.

Rumuzlarını ve konularını yarışma devam ettiği için paylaşamayacağımız üç ekibimize de ikinci aşama öncesinde kolaylıklar dileriz.

21-11-2020

Yayın: 21.11.2020 - Güncelleme: 21.11.2020 18:27 - Görüntülenme: 476