Başarılı Proje Sunumları - Ayşe Serra KÖŞGER

22 Şubat 2022 tarihinde 12. sınıf öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER 9. sınıf öğrencilerimize Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI danışmanlığında hazırladığı "Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlenmesi" başlıklı ve Biyoloji Alanında TÜBİTAK 2204A Finallerinde önce Türkiye BİRİNCİSİ ardından da ISEF'te (Uluslararası Fen ve Mühendislik Yarışması) Türkiye'yi temsil etmeye layık görülen projesini nasıl yaptığını ve TÜBİTAK 2204A için nasıl bir yol izlemeleri gerekiğini belirtip öğrencilerimizin sorduğu sorularını yanıtladı.

Değerli öğrencimize verdiği emek ve ayırdığı zaman için teşekkür ederiz.

Yayın: 22.02.2022 - Güncelleme: 22.02.2022 19:46 - Görüntülenme: 332

Etiketler :