Bayraklı RAM - İzmir Fen Lisesi OKUL TANITIMI

"İzmir Fen Lisesi farkını hissettim" diyen, okulunu seven ve okulunu gururla temsil eden örnek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in desteğinde 10. ve 11. sınıflarımız Bayraklı RAM Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Özgür Demirci'nin organize ettiği 500 kişilik Webinar ile 7. ve 8. sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttılar.

Bu nitelikli etkinlik zincirini organize eden ve bizleri de misafir eden Bayraklı RAM Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Özgür Demirci'ye bu verimli faaliyetten ve öğrencilerimize okulumuzu sahiplenip kaliteli bir şekilde tanıtmalarından, bizleri dinleyen ve sorular soran 7. ve 8. sınıf öğrencilerine aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız. Hep birlikte nice yarınlara ulaşmak dileğiyle...

Yayın: 11.12.2021 - Güncelleme: 11.12.2021 14:53 - Görüntülenme: 362