Benim Okulum 01 - İzmir Fen Lisesi - Pansiyonumuzda zamanımızı nasıl değerlendiriyoruz?

İyi ki bu okuldayım diyen ve okuluna sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran Canbaz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz BENİM OKULUM isimli projemizde çevrim içi olarak okulumuzu anlatıyorlar.

Bu videomuzda öğrencimiz pansiyonumuzda zamanını nasıl değerlendirdiğini ve pansiyonlu bir okulda öğrenci olmanın kendisine ne kattığını anlatıyor.

Bu çalışmaya emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 27.10.2020 - Güncelleme: 05.01.2021 11:51 - Görüntülenme: 882