Benim Okulum 02 - İzmir Fen Lisesi - Okuldaki İlk İki Günüm (Pansiyon ve Okul Açılış Töreni)

İyi ki bu okuldayım diyen ve okuluna sahip çıkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran Canbaz ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç Ateş koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz BENİM OKULUM isimli projemizde çevrim içi olarak okulumuzu anlatıyorlar.

Bu videomuzda öğrencimiz Bu videomuzda öğrencimiz İzmir Fen Lisesindeki ilk iki gününü (pansiyona geldiği pazar gününü ve okul açılış törenimizi yaptığımız pazartesi gününü) anlatıyor.

Bu çalışmaya emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 21.11.2020 - Güncelleme: 05.01.2021 11:51 - Görüntülenme: 1402