Bilgi Yarışmasında İkincilik ve Üçüncülük Aldık

Her ne kadar matematik ve fen bilimlerinde derinlemesine çalışsalarda güncel ve gündem olan konulardan da haberdar olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ gözetiminde 7 takım oluşturan 21 öğrencimiz Bornova Gençlik Merkezi Müdürlüğünün koordinesinde düzenlenen 2021 Yılı Gençler Arası Bilgi Yarışması İzmir İl Finali Lise Kategorisi Bilgi Yarışmasına katıldılar.

Anayasa ve Vatandaşlık, Coğrafya, Sanat (Görsel ve işitsel), Sayısal Mantık, Tarih (İslam, Dünya, Sanat ve Uygarlık), Güncel Konular, Genel Kültür, Spor Kültürü ile Teknoloji ve Uzay Bilimleri konularında 20 sorudan oluşan bilgi yarışmasına katılan öğrencilerimiz hem bu salgın döneminde faydalı bir etkinliğe takım olarak katıldılar hem de okulumuzu temsil ettiler. Yarışmada İkincilik ve Üçüncülük derecesi alan 2 ekibimiz ile sıralamada kendilerinden bahsettiren 5 ekibimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan dolayı teşekkür ederken gösterdikleri performanstan ötürü tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Bu nitelikli, her anı heyecan dolu ve bilim kokan Bilgi Yarışmasını düzenleyen başta Bornova Gençlik Merkezi Müdür Vekili Sayın Okan GÜRGEN olmak üzere Gençlik Liderleri Devrim Işık Hanım, Haluk GÜRLEYEN Bey, Ayşegül UĞURHAN Hanım ve Gülşen ÇOBAN Hanım'a verdikleri emek, gösterdikleri titizlik ve ayırdıkları zamandan ötürü çok teşekkür ederiz.

YARIŞMA KOMİSYONU

Okan GÜRGEN - Bornova Gençlik Merkezi Müdür V.

Devrim IŞIK - Gençlik Lideri

Haluk GÜRLEYEN - Gençlik Lideri

Ayşegül UĞURHAN - Gençlik Lideri

Gülşen ÇOBAN - Gençlik Lideri