Bilim Kurulu Proje Toplantısı

Öğrencilerimizin nitelikli bir şekilde proje hazırlamaları ve zamanlarını en verimli şekilde kullanmaları için Bilim Kurulumuz PROJE ÇALIŞMALARI gündemiyle toplantılarına devam ediyor.

Bilim Kurulu Başkanımız Vildan AKYOL (Fizik Zümresi Başkanı) koordinesinde matbu formların nasıl doldurulacağı ve saklanacağı, Proje Danışmanlarının Görevleri, Bilim Kurulu Nöbetçi Öğretmeninin Görevleri, Proje Konusunda Öğrencilere Verilecek Ek Eğitimler başta olmak üzere Proje Çalışmaları konusunda hem fikir teatisi yapıldı hem de yeni kararlar alındı.

Bunlarla beraber Yurt Dışı Bilim Gezileri ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verildi ve CERN ile ilgili karar alındı.

Bilim Kurulu Proje ToplantısıBilim Kurulu Proje ToplantısıBilim Kurulu Proje ToplantısıBilim Kurulu Proje Toplantısı

Yayın: 19.10.2017 - Güncelleme: 29.05.2024 11:34 - Görüntülenme: 3543