Bilim Kurulu ve Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız

Zaman ve emeklerin zengin akademik ve sosyal etkinliklere dönüştüğü faydalı bir okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulumuz ve ertesi gün Öğretmenler Kurulumuz toplantılarını gerçekleştirerek mevcut şartlar altında öğrencilerimiz için en iyi ve en verimli etkinliklere odaklanarak okulumuzdaki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin mevcut durumunu değerlendirip temmuz ayına kadarki planımızı gözden geçirdiler.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Yayın: 24.04.2021 - Güncelleme: 24.04.2021 13:23 - Görüntülenme: 342