Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilkent Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Örsan ÖRGE okulumuz konferans salonunda 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizle buluştu.

Bilkent Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Örsan ÖRGE öğrencilerimizle Bilkent Üniversitesi'nin nasıl bir üniversite olduğu ve öğrencilerimizin yükseköğretimlerinde onlara nasıl katkılar sağlayabileceğini konuştular. Öğrencilerimizin ilgiyle katıldıkları ve etkin olarak sorularıyla sohbetin merkezinde yer aldıkları bilgilendirme sunumu Bilkent Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Örsan ÖRGE'nin öğrencilerimize iyi dilekleri ve öğrencilerimizin sayın rektör danışmanımıza teşekkürleri ile tamamlandı.

Öğrencilerimiz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bilkent Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Örsan ÖRGE Bilgilendirme SunumuBilkent Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Örsan ÖRGE Bilgilendirme SunumuBilkent Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Örsan ÖRGE Bilgilendirme Sunumu

Yayın: 23.10.2023 - Güncelleme: 23.10.2023 10:24 - Görüntülenme: 209