Birinci Birincilerle Selam Yolladı

Birincilerin birincilerle birinci olacaklara selam yolladığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında Bilim Projesi yarışmasında birinci olan son sınıf öğrencilerimiz Şiir ve Kamil, İFL 2013 mezunu ve LYS 2013 Türkiye Birincisi Mert Mestanoğlu´ndan selam getirdiler.

BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışmasında Birinci olan ekibimiz İFL ´13 mezunumuz, Türkiye Birincimiz ve Bahçeşehir Üniversitesi TIP Fakültesi Öğrencisi Mert Mestanoğlu ile de görüşme imkanı buldular. Doktor Mert´ten tüm İFL ailesine selam getirdiler.

Sanki bilmiyorsunuz ama hatırlatalım, Mert MESTANOĞLU Kimdir: MF-2 ve MF-3 puan türlerinde 500 tam puan alarak LYS 2013’te Türkiye birinciliğini kazanan, İzmir Fen Lisesi mezunudur.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli Gülseren Öğretmenimize teşekkür ederiz.

DETAY: https://bau.edu.tr/icerik/2104-turkiye-birincisinin-tercihi-bahcesehir-universitesi-oldu

BİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi YarışmasıBİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi YarışmasıBİSEP Ortaöğretim Öğrencileri Arası Bilim Projesi Yarışması

Yayın: 27.01.2019 - Güncelleme: 24.01.2024 15:44 - Görüntülenme: 1513