Birinciliği Yazdı

Öğrencilerimizin her geçen gün daha iyi bir eğitim ve öğretim ortamında yetişmeleri için uğraş verilen okul izmir Fen Lisesinde iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Daha az maliyetle öğrencilerimize daha fazla materyal sunabilmemiz için öğretmenler odamıza yeni bir fotokopi makinası alındı.

Sübliminal mesaj veren fotokopi makinasının ilk çıktısı Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR ile matematik zümremizin kazanım değerlendirme sınavı analizi yaparken fotokopi makinasına gönderdikleri Türkiye Birincisi olan öğrencimizin de yer aldığı akademik başarı listesi oldu.

Ders başarısının yanısıra annesine babasına vefadan vatanına ve milletine sevdaya kadar değerlerini bilen, kültürünü ve erdemini gündelik yaşamına yansıtabilen gençlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde okulumuz için emek, zaman ve kaynak harcayan pahabiçilmez öğrencilerimize, kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer okul yönetimimize ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Birinciliği YazdıBirinciliği YazdıBirinciliği Yazdı

Yayın: 26.12.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 09:54 - Görüntülenme: 672