Birnur En İyi Delege Ödülü Aldı

Her şart altında en iyi şekilde dil eğitimi alırken İngilizce'yi kullanarak öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde hem fırçasıyla hem diliyle okulumuzu her platformda nitelikli bir şekilde temsil ederken akranları arasında kendini fark ettiren değerli öğrencimiz Birnur, Çin Delegesi olarak yer aldığı Kadir Has Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Eğitim Konferans'ında (Kadir Has University Model United Nations Training Conference'20) En İyi Delege Ödülü (Best Delegate Award) kazanarak etkinlikte İzmir Fen Lisesi farkını gösterdi.

12-13 Aralık 2020 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi tarafından çevrim içi olarak düzenlenen "Kadir Has University Model United Nations Training Conference'20" isimli MUN konferansına katılan öğrencimiz Birnur Birleşmiş Milletlerin ilk ve en önemli komitelerinden biri olan "The United Nations (UN) Disarmament and International Security Committee (DISEC)" Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik Komitesinde Çin Delegesi olarak hem liseli akranları hem de üniversite öğrencilerinin yer aldığı bu konferansta eşine az ratlanır bir performans sergileyerek En İyi Delege Ödülü "Best Delegate Award" almış ve bizleri gururlandırmıştır.

Okulumuza MUN kültürünü getiren ve zaman içinde MUN'a katılan bir okuldan MUN düzenleyen bir okula dönüşmemizi sağlayan değerli İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'a ve her zaman her alanda en iyisi vizyonunda okulumuzu kendi ilgi alanlarında en iyi yapan Birnur'a verdikleri emek ve ayırlıkları zamandan ötürü teşekkür ederken gösterdikleri performanstan ötürü de kendilerini tebrik ederiz.

Birnur En İyi Delege Ödülü Aldı

Yayın: 24.12.2020 - Güncelleme: 24.12.2020 22:00 - Görüntülenme: 645