Bizde TYT Dokuzda Başlar

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün "Eğitim, kültür ve bilgi aydınlığa açılan en geniş penceredir" sözünden hareketle İzmir Fen Lisesi olarak her alanda her zaman en iyisi olma vizyonuyla 9. sınıflarımızda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN 'ın öncülüğünde öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve etkin katılımıyla TYT Türkçe çalışmalarımız ders dışında ek faaliyet olarak yapılmaya başlanmıştır.

Değerli Ebru Öğretmenimizin fahri olarak yürüttüğü bu nitelikli ve verimli çalışmada öğrencilerimiz hedefledikleri üniversiteye gidebilmek için Temel Yeterlilik Testinin Türkçe kısmına şimdiden çalışmaya başladılar. Türkçe'de 40'ta 40 parolası ile tüm konuları temelleri sağlam bir şekilde tamamlamak ve bu konulardan çıkacak tüm soruları doğru bir şekilde yapacak şekilde hazırlanan öğrencilerimiz ders saatleri dışında da İzmir Fen Lisesi öğretmenlerinin sağladığı bu ve benzer çalışmalar aracılığı ile her zaman hedeflerine doğru kararlılıkla ilerlemektedirler.

Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN'a bu verimli ve nitelikli çalışma için ayırdığı zaman ve verdiği emekten pahabiçilmez öğrencilerimize ise yoğun ilgi ve etkin katılımlarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Yayın: 26.12.2020 - Güncelleme: 26.12.2020 19:12 - Görüntülenme: 822

Etiketler :