Bize Her Yer Okul

Amaç insanlık yararına çalışırken Türk Bayrağını en iyi şekilde dalgalandırmak ise "İzmir Fen Lisesi: BİZE HER YER OKUL"

Değişen durumlara hızlı bir şekilde uyum sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde öğrencilerimiz azim ve kararlılıklarını güler yüzleri ile sizlerle paylaşmışlardır.

Değerli öğrencilerimizin her birinin bu süreci en iyi şekilde değerlendirecekleri inancındayız ve bu inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz.

25-03-2020

Yayın: 25.03.2020 - Güncelleme: 29.07.2024 10:05 - Görüntülenme: 1555