Bornova DynEd Şenliklerinde İFL Farkı

Yabancı dili kullanarak dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde Bornova DynEd Şenliğine katıldı.

Bornova Forum´da düzenlenen şenlikte öğrencimiz Aslı Neva, "Annabel Lee" isimli şiiri seslendirdi. Etkinlik kapsamında, 9 sınıf öğrencilerimizin kendilerinin yazdığı "the World" oyunu öğrencilerimiz tarafından sahnelendi.

Değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ayırdıkları zaman, gösterdikleri performans ve verdikleri emek için teşekkür ederiz.

Bornova DynEd Şenliklerinde İFL FarkıBornova DynEd Şenliklerinde İFL Farkı

Yayın: 09.06.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 11:10 - Görüntülenme: 771